Choose a country to view content specific to your geographic location.

Pulla e mbylljes
Biologique Recherche logo

Metodologji e trajtimeve
bazuar në
përshtatje

Zbulo

Lëkura ynë është refleksion i yni; nuk është e njejtë, por ndryshon gjatë ditës. Ç'do kush ka Skin Instant© të ndryshëm, metodologjia Biologique Recherche trajton epidermën e ç'do personi në mënyrë të personalizuar.

Dr Philippe Allouche

METODOLOGJIA JONË

Metodologjia jonë e përshtatur dhe unike për çdo Skin Instant© mbështetet në 3 faza themelore.

Trajtimet e Personalizuara

Trajtimet e Biologique Recherche mbështeten në diagnozën dermo-kozmetike nga analiza e bërë lëkurës tuaj©, për tu siguruar që përshtaten me nevojat e juaja.

Trajtimet tona të personalizuara

Përgatitjet kozmetike

Autenciteti dhe ekuilibri janë në shpirt të produkteve tona.

Na gjeni